Katso koko esittely

Mikä on Digital File Check?

• on maksuton ja helppokäyttöinen ohjelma, jonka avulla yleisö voi nauttia musiikista ja viihteestä turvallisesti ja laillisesti. Digital File Checkin avulla voit lopettaa musiikin, elokuvien ja TV-ohjelmien - laittoman latauksen ja jakamisen tietokoneeltasi.

• on tarkoitettu yksinomaan henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön. Kun ohjelma on kerran ladattu, sitä voidaan käyttää ilman internetyhteyttä. Tulokset ohjelman käytöstä jäävät sinun tietokoneellesi, eikä niitä ilmoiteta kenellekään muulle.

Digital File Checkin avulla pystyt helposti poistamaan tai estämään tekijänoikeussuojaa nauttivien tiedostojen laittomaan lataamiseen ja jakamiseen yleisesti käytetyt tiedostojenjako-ohjelmat. Se myös listaa ja auttaa sinua poistamaan musiikki-, elokuva- ja TV-tiedostot, jotka on todennäköisesti ladattu tai joita jaetaan internetissä ilman tekijänoikeuden haltijan suostumusta.

Tiedostojenjako-ohjelmia käytetään yleisesti musiikki- ja videotiedostojen kopioimiseen, lataamiseen ja levittämiseen verkossa. Vaikka siihen tarvittava tekniikka ei sinänsä ole laitonta, suuri osa tiedostojenjakotoiminnasta on, koska siihen liittyy tekijänoikeussuojaa nauttivan aineiston kopiointia ja levitystä verkossa ilman tekijänoikeuden haltijan suostumusta.

Löydät laajan valikoiman laillisia musiikkisivustoja osoitteesta www.pro-music.org, jossa noin 500 laillista ympäri maailmaa sijaitsevaa musiikkipalvelua on lueteltu.